Jury

 

 

 

Marjon Prummel | Hoofdjury

Marjon Prummel | Hoofdjury

Marjon Prummel is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft twee jaar Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Zij zal bij het jureren dan ook vooral letten op de (online) presentatie van het bedrijf, de ondernemer en het personeel. Daarbij gaat het om de merkuitstraling in het algemeen, maar ook om de communicatie naar buiten toe.

 
Laurens Meyer I Hoofdjury

Laurens Meyer I Hoofdjury

Laurens Meyer is een bevlogen horecaman in hart en nieren. Door de jaren heen heeft de ondernemer zijn ‘Meyer Beheer’ opgebouwd. Met meer dan 2000 medewerkers en meer dan veertig horecabedrijven is het inmiddels gegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de horeca. Het portfolio loopt uiteen van het concept ‘Moeke’ en De Drie Gezusters tot de recent verworven master franchise voor Nederland van Burger King. Naast zijn commerciële werkzaamheden zet hij zich voor de branche in middels diverse bestuursfuncties binnen Koninklijke Horeca Nederland.

 
Sander van Werkhoven | Hoofdjury

Sander van Werkhoven | Hoofdjury

Sander van Werkhoven is al vanaf de eerste editie betrokken bij de Café Top 100. Als coördinator, redacteur en later als (hoofd)jurylid. Van Werkhoven schreef jarenlang over de cafébranche voor Misset Horeca en was onder meer de initiator van Het Rondje Bier. Een goed café hoeft volgens de geboren Fries lang niet altijd blinkend schoon te zijn of qua etiquette alles volgens de regels uit te voeren. Het mag oud bruin zijn maar ook strak design of desnoods alleen een bar in een oude fabriekshal. Zolang er maar geen drempel ervaren worden en de gast altijd centraal staat.

 
Jeroen Verwaal | Hoofdjury

Jeroen Verwaal | Hoofdjury

Jeroen Verwaal is zo’n 35 jaar werkzaam in de horeca. Ongeveer de helft van die periode was hij uitbater van café Kobus Kuch, op de Beestenmarkt in Delft. Daarmee gooit hij regelmatig hoge ogen in zowel de Café- als de Terras Top 100. Verwaal begint bij Kobus Kuch als bedrijfsleider onder -voormalig Café Top 100-hoofdjurylid- Joost Verhoeff. In 1994 neemt hij, samen met een compagnon de zaak over. Verwaal, die nu in de catering werkzaam is, trad in 2014 toe tot de vakjury en is sinds 2018 Hoofdjurylid.

 
Martijn Veen | Hoofdjury

Martijn Veen | Hoofdjury

Martijn Veen is ruim 25 jaar partner geweest bij uitgaansgelegenheid Bob’s Party Palace in Uitgeest. De Noord-Hollander kent ‘als geen ander de klappen van de zweep’. Veen runt samen met zijn twee zoons Jeroen en Tom, horeca-advies- en inspiratieplatform Horecabrains. Gevraagd naar de belangrijkste redenen om zitting te nemen in de hoofdjury van de Café Top 100 noemt Veen horecaondernemers motiveren om zichzelf te verbeteren.

 
Robbert Roggeband | Hoofdjury

Robbert Roggeband | Hoofdjury

Robbert Roggeband mag dit jaar eenmalig zitting nemen in de hoofdjury van de Café Top 100. Dat is nu eenmaal het recht dat je verdient als winnaar van de voorgaande editie. Roggeband runt in Zierikzee het gerenommeerde café De Gekroonde Suikerbiet en eindigde in 2017 op de eerste plek van de Café Top 100. Sinds de grote verbouwing in 2006 is ‘De Biet’ zich steeds meer gaan toeleggen op eten, een trend die de Zeeuw al vroeg signaleerde. Door de eerste plek mag De Gekroonde Suikerbiet een jaar in de Eregalerij en de ondernemer zelf in de hoofdjury.

 

 

Vakjury

                                           

 

Arnoud Schimmel
Andries Berlee
Bas Schampers
Bram Visser
Christian Severijns
Geert van Beijeren
Hans Glandorf
Has van Goethem
Hero Stukje
Jacques Westerhoff
Jan van Hout
Ivo Thijssen

                 

 

Jan van Hout
Jeroen Verwaal
Joris van Berkel
Karin Huitink
Kim Lentjes
Martin Waser
Michael Simon
Mike Gerrits
Nick ten Hove
Ron Brokking
Sander van Werkhoven
Ton Leensen
Willy Joosten

 

 

Organisatie

Partners

Ambassadeurs

Locatie

Studio 21

Mediapark

Hilversum

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Café Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.