Onderzoekstraject

Kan ik meedoen?
De Misset Horeca Café Top 100 is voor alle cafés in Nederland:
- waar gasten te allen tijde aan de bar terecht kunnen voor een biertje, NB; dus ook tijdens lunch of diner (caféfunctie)
- die minimaal 4 dagen per week geopend zijn

Hoe gaat het in zijn werk?
De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De vakjury neemt de volgende aspecten mee in het onderzoek: gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Wat kan ik verwachten?
Het onderzoekstraject voor de Misset Horeca Café Top 100 bestaat uit 3 rondes.

Ronde 1 | Vakjurybezoek | Medio mei t/m medio juli 2019
Van mei t/m juli kun je een vakjurybezoek verwachten, dit is een onaangekondigd bezoek. De 125 best scorende bedrijven gaan door naar ronde 2. Alle deelnemers krijgen na ronde 1 bericht of ze wel of niet door zijn. Dit bericht wordt half augustus verstuurd.

Ronde 2 | Mystery Visit | eind juli t/m eind augustus 2019
In ronde 2 wordt de top-125 opnieuw bezocht, dit keer door een mystery guest. Dit bezoek zal onaangekondigd en anoniem plaatsvinden en kun je in augustus of september verwachten. Op basis van de behaalde resultaten uit ronde 2, wordt de top-100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na ronde 2 bericht of ze wel of niet tot de top-100 behoren. Dit bericht wordt eind september verstuurd, hierbij ontvang je tevens een uitnodiging om met het gehele team naar het event te komen.

Publieksprijs
In juli start tevens de Publieksprijscampagne. Indien je behoort tot de top-125 ontvang je hiervoor een pakket met promotiemateriaal om de campagne te promoten onder jouw gasten.

Ronde 3 | Hoofdjurybezoek | Begin oktober 2019
De voorlopige top-5 wordt bezocht door de hoofdjury, waarna de definitieve ranking wordt bepaald.

Misset Horeca Café Top 100
Tijdens een feestelijk event wordt op 18 november de Café Top 100 bekendgemaakt.
 
Onderzoeksrapportages

Rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken ontvang je de dag na het event via het e-mailadres dat bij de inschrijving is opgegeven. Indien dit mailadres tussentijds wijzigt kun je deze wijziging doorgeven via cafetop100@vakmedianet.nl.

Organisatie

Partners

Ambassadeurs

Locatie

Studio 21

Mediapark

Hilversum

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Café Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.