De Gekroonde Suikerbiet wint 24e editie Café Top 100 2017

De Gekroonde Suikerbiet uit Zierikzee is maandag 6 november gehuldigd als nieuwe nummer 1 van de Misset Horeca Café Top 100. Het café van ondernemer Robbert Roggeband laat daarmee Huppel the Pub uit Den Haag en De Koning uit Alkmaar op respectievelijk plaats 2 en 3 achter zich. ‘De Biet’ staat al sinds 2005 in de lijst en is volgens de jury een ‘schoolvoorbeeld’ van een café anno 2017.’ ‘Echt een café waar je op hoopt als je wat gaat drinken.’ De jury van de Café Top 100 looft De Gekroonde Suikerbiet uit Zierikzee om haar ‘moderne authenticiteit’. Ondernemer Robbert Roggeband staat alweer vijftien jaar aan het roer van de Zeeuwse onderneming. De jury: ‘De Gekroonde Suikerbiet is een veelzijdige zaak. Maar alles wat ze hier doen, doen ze uitermate goed. Het toenemende belang van eten gaat op geen enkele manier ten koste van de caféfunctie.’

De Café Top 100 van vakblad Misset Horeca werd maandagavond 6 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke show in Studio 21 in Hilversum. Ruim 600 aanwezigen huldigden de winnaars van die avond. Feest was het ook voor de nummer 2 van die avond, Huppel the Pub uit Den Haag. Het brons ging naar café De Koning uit Alkmaar. Haarlem was met 6 cafés dit jaar de best vertegenwoordigde stad in de lijst. Noord-Holland de beste provincie, met 21 noteringen.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het event.

De volledige ranglijst en al het nieuws over de Misset Horeca Café Top 100 vind je op www.missethoreca.nl.

Organisatie

Partners

Ambassadeurs

Locatie

Studio 21

Mediapark

Hilversum

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Café Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.