Na tien achtereenvolgende top-10-noteringen eindelijk op één

In de Karkol, het sympathieke oercaféetje in het hart van de Maastrichtse binnenstad, is maandag 7 november uitgeroepen tot de nummer één van de Café Top 100 van Misset Horeca. Tijdens een feestelijk evenement in Studio 21 in Hilversum maakte vakblad Misset Horeca voor het 23e jaar op rij de beste 100 cafés bekend. De Pintelier in Groningen werd tweede en grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord eindigde op plek drie. The Banner in Gilze won de Publieksprijs en de Gouden Apenstaart -voor beste social mediabeleid- ging naar H32 in Oss.

In de Karkol staat al sinds mensenheugenis in de Café Top 100, maar nog indrukwekkender: de afgelopen tien jaar stond het telkens in de top-10. Nu, in het elfde jaar, is daar dan eindelijk de nummer één-positie voor ondernemer Barth Hochstenbach en zijn team.

Overige winnaars

De Café Top 100 werd van 100 tot 1 bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in Studio 21 te Hilversum, onder leiding van presentator Erik van Muiswinkel. Naast de ranglijst werden er nog diverse prijzen uitgereikt. De Publieksprijs ging dit jaar naar The Banner in Gilze. H32 in Oss won de Gouden Apenstaart voor beste social mediabeleid en Arnout Bosman van Belgisch Biercafé Olivier uit Utrecht, werd gehuldigd als De Parel, beste medewerker.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het event.

De volledige ranglijst en al het nieuws over de Misset Horeca Café Top 100 vind je hier

Organisatie

Partners

Locatie

Studio 21
Media Park Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ Hilversum

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Café Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.