Huppel The Pub in Den Haag wint Café Top 100 2018

Het Haagse bruin café Huppel The Pub is maandag 12 november 2018 gehuldigd als nieuwe nummer 1 van de Misset Horeca Café Top 100. Het café van ondernemers Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam laat daarmee De Toren uit Heeswijk-Dinther en Roels Eten & Drinken uit ‘s-Hertogenbosch op respectievelijk plaats 2 en 3 achter zich. ‘De Huppel’ is in de 25-jarige historie van de lijst de eerste winnaar uit Zuid-Holland. ‘Een modern bruin café anno nu.’

De jury is duidelijk: het eigen smoelwerk, de onvergelijkbare warme sfeer, de pure hartelijkheid, het uitgebreide assortiment, de bewuste keuzes, de klinkende cijfers, het fijne personeel, de gezellige gasten, het uitgekiende beleid... hoe kan Huppel The Pub dit jaar in hemelsnaam níet op plek 1 staan? Na een tweede plek in 2017 is daar dan nu het goud voor het moderne bruin café in het Haagse Hofkwartier van ondernemers Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam.

De Café Top 100 werd maandagavond 12 november bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in Studio 21 in Hilversum, onder leiding van presentator Gerard Ekdom. Ruim 700 aanwezigen huldigden de winnaars van die avond. Feest was het ook voor de nummer 2 van die avond, De Toren in Heeswijk-Dinther. Het brons ging naar café Roels Eten & Drinken in ‘s-Hertogenbosch. Rotterdam was met 6 cafés dit jaar de best vertegenwoordigde stad in de lijst. Noord-Holland de beste provincie, met 22 noteringen.

Overige prijzen
Naast de ranglijst werden maandagavond ook diverse categorieprijzen uitgereikt. De Publieksprijs ging naar Proeflokaal Goesting in Venray. Bobby’s Bar in Helmond ontving De Gouden Apenstaart, voor het beste social media-beleid. Tim Nouws van Café Faber in Nijmegen werd uitgeroepen tot De Parel van 2018. Bedrijven kunnen zelf een medewerker nomineren voor deze prijs. Iemand die het om welke reden dan ook verdient om voor het voetlicht gebracht te worden. Ook werden de beste cafés per provincie gehuldigd (tussen haakjes hun plek op de ranglijst):

De Provinciewinnaars
Zeeland
: Salud, Scharrendijke (23), Limburg: De Klep, Venlo (4), Friesland: De Markies, Leeuwarden (26), Zuid-Holland: Huppel the Pub, Den Haag (1), Drenthe: PéGé Café, Gieten (17), Flevoland: ’t Voorhuys, Emmeloord (12), Noord-Holland: De Koning, Alkmaar (6), Gelderland: De Kromme Hoek, Scherpenzeel (11), Utrecht: Olivier, Utrecht (34), Groningen: De Toeter, Groningen (18), Noord-Brabant: De Toren, Heeswijk-Dinther (2), Overijssel: De Hete Brij, Zwolle (5)

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het event.

De volledige ranglijst en al het nieuws over de Misset Horeca Café Top 100 vind je op www.missethoreca.nl.

Organisatie

Partners

Ambassadeurs

Locatie

Studio 21

Mediapark

Hilversum

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Café Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.